Neng neng nong neng – Ahmad Dhani & TRIAD – (Top 11 Indonesian Idol 2012) Video

neng nong neng – Ahmad Dhani & TRIAD – (Top 11 Indonesian Idol 2012) Durasi 4:43 Dilihat 4481907 Sumber https://www.youtube.com/watch?v=uzxHv5fwgKM Disukai 8753 Lagu “Neng neng nong neng (Ku ingin kita...

Lirik Lagu Dalan Anyar Didi Kempot

...neng dalan anyar kowe karo sopo, aku ngerti dewe neng ngarepe moto.. neng dalan anyar kowe karo sopo, neng kulon bandara adi sucipto..jogja.. reff: kembang tebu sing neng sawah ndeso,...

audisi -neng neng nong neng- lucu Audisi Indonesia Idol 2012 =)) – YouTube.flv – YouTube.mp4 Video

dicari di youtube. Judul audisi -neng neng nong neng- lucu Audisi Indonesia Idol 2012 =)) – YouTube.flv – YouTube.mp4 Durasi 4:9 Dilihat 1034842 Sumber https://www.youtube.com/watch?v=9LV32MLpyBg Disukai 2859 ryan kfc bandung.....

Chord Kunci Gitar dan Lirik Penot Themad – Kulon Progo Kabeh Ono

...neng moto.. *) F Fm C kulon progo kabupaten adikarto F panggon paling komplit D G neng ngayojokarto.. C neng kulon progo kabeh iyo ono C D seko panganan...

Chord Kunci Gitar dan Lirik Nisa Fauziah – Luput Janji

...C dadi ratu nong atin riko F Dm tapi isun yo sing ngersulo E Am sun bakal tetep nerimo.. Am Dm masio isun sing biso G C dadi ratu nong...

Chord Kunci Gitar dan Lirik Intan Rahma – Kapten Oleng

...Dm G aku pengen oleng.. C G Kapten gek ndang wenehono Am Em treno ben ra nyesek neng dodo F C Tombo teko loro lungo Dm G senajan mung sedelo.....

Chord Kunci Gitar dan Lirik Didi Kempot – Ademe Kutho Malang

...mahkutho dewo F D/F# Ora biso nambani C yen aku gelo.. Am Yen nganti kowe lali F marang aku iki Dm G Tak tagih janjimu C neng singosari.. Musik :...

Chord Kunci Gitar dan Lirik Vita Alvia – Curigo Maning

...Reff : Am Dm Jujur isun ambi riko G C E roso welas isun sing ngeliyo.. Am Dm kadung mageh sing percoyo E Am keroan isi jantung nong njero dodo.....

Chord Kunci Gitar dan Lirik Wiwin – Limbung

...Wiwin – Limbung ! Capo di fret 3 Intro : Am..Dm..G..C.. F..Dm..E..Am..E.. Am G C serune welas ati nisun Dm G C nong riko sing ono watese Dm G C...

Via Vallen feat. Pendhoza – Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] #music #vyanisty Video

neng ati ra ono wanito liyo Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi Aku lungo amung golek rejeki Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu Mergo tuntutan kerjoku nganti ora...