Chord Kunci Gitar dan Lirik Didi Kempot – Ademe Kutho Malang

Chord Kunci Gitar dan Lirik Didi Kempot – Ademe Kutho Malang merupakan salah satu yang sangat terkenal dari mas Didi Kempot. Berikut cuplikannya “Umpamane kowe, ngerti sing ono atiku, Nganti seprene mung kowe”.

Lirik Didi Kempot - Ademe Kutho Malang

Lirik Didi Kempot – Ademe Kutho Malang

Kamu dapat melihat Chord Kunci Gitar dan Lirik beberapa lagu lainnya di www.lirikdanchord.com. Di bawah ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Didi Kempot – Ademe Kutho Malang!

Capo di fret 1

Intro : C..Am..F..G..
C..Am..F….G..

C
Umpamane kowe
Em
ngerti sing ono atiku
F          D/F#
Nganti seprene mung kowe
C
sing gawe rindu..
Am
Ra ono uwong liyo
F
sing biso nambani
D
Yen ra nyawang esemmu
G
ing wengi iki..

Int. Dm G

*)
C
Kembang-kembang tresno
Em
pahite mahkutho dewo
F         D/F#
Ora biso nambani
C
yen aku gelo..
Am
Yen nganti kowe lali
F
marang aku iki
Dm       G
Tak tagih janjimu
C
neng singosari..

Musik : Am..Em..Dm G C..G

Reff:
C
Ademe kutho malang
Em
ing wayah wengi
Dm         G
Nganti seprene sing tansah
C      G
setyo ngancani..
C
Tak gegem kenceng kenceng
Em
neng tangan iki
F       D
Janjimu seprene
G
sing tak enteni..

#)
C
Umpamane kowe
Em
ngerti sing ono atiku
F           D/F#
Nganti seprene sing gawe
C
kangen lan rindu..
Am
Ra ono uwong liyo
F
sing biso nambani
Dm       G
Yen ra nyawang esemmu
C
ing wengi iki..

Musik : Am..Em..Dm G C..G
Am..F..D..G..G..

*)
C
Kembang-kembang tresno
Em
pahite mahkutho dewo
F         D/F#
Ora biso nambani
C
yen aku gelo..
Am
Yen nganti kowe lali
F
marang aku iki
Dm       G
Tak tagih janjimu
C
neng singosari..

Musik : Am..Em..Dm G C..G

Reff:
C
Ademe kutho malang
Em
ing wayah wengi
Dm         G
Nganti seprene sing tansah
C      G
setyo ngancani..
C
Tak gegem kenceng kenceng
Em
neng tangan iki
F       D
Janjimu seprene
G
sing tak enteni..

#)
C
Umpamane kowe
Em
ngerti sing ono atiku
F           D/F#
Nganti seprene sing gawe
C
kangen lan rindu..
Am
Ra ono uwong liyo
F
sing biso nambani
Dm       G
Yen ra nyawang esemmu
C
ing wengi iki..
Am
Ra ono uwong liyo
F
sing biso nambani
Dm       G
Yen ra nyawang esemmu
C
neng singosari..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
C#..A#m..F#..G#..
C#..A#m..F#..G#..

  C#
Umpamane kowe 
            Fm
ngerti sing ono atiku
          F#         D#/G
Nganti seprene mung kowe 
          C#
sing gawe rindu..
    A#m
Ra ono uwong liyo 
          F#
sing biso nambani
          D# 
Yen ra nyawang esemmu 
           G#  
ing wengi iki..

Int. 
D#m G#

*)
    C#
Kembang-kembang tresno 
        Fm
pahite mahkutho dewo
    F#        D#/G
Ora biso nambani 
        C#
yen aku gelo..
        A#m
Yen nganti kowe lali 
        F#
marang aku iki
      D#m      G#
Tak tagih janjimu 
          C#
neng singosari..

Musik : 
A#m..Fm..D#m G# C#..G#

Reff:
     C#
  Ademe kutho malang 
            Fm
  ing wayah wengi
           D#m        G#
  Nganti seprene sing tansah 
          C#     G#
  setyo ngancani..
        C#
  Tak gegem kenceng kenceng 
              Fm
  neng tangan iki
       F#      D# 
  Janjimu seprene 
             G# 
  sing tak enteni..

#)
    C#
  Umpamane kowe 
              Fm
  ngerti sing ono atiku
            F#          D#/G
  Nganti seprene sing gawe 
             C#
  kangen lan rindu..
      A#m
  Ra ono uwong liyo 
            F#
  sing biso nambani
            D#m      G#
  Yen ra nyawang esemmu 
            C#  
  ing wengi iki..

Musik : 
A#m..Fm..D#m G# C#..G#
A#m..F#..D#..G#..G#..

*)
    C#
Kembang-kembang tresno 
        Fm
pahite mahkutho dewo
    F#        D#/G
Ora biso nambani 
        C#
yen aku gelo..
        A#m
Yen nganti kowe lali 
        F#
marang aku iki
      D#m      G#
Tak tagih janjimu 
          C#
neng singosari..

Musik : 
A#m..Fm..D#m G# C#..G#

Reff:
     C#
  Ademe kutho malang 
            Fm
  ing wayah wengi
           D#m        G#
  Nganti seprene sing tansah 
          C#     G#
  setyo ngancani..
        C#
  Tak gegem kenceng kenceng 
              Fm
  neng tangan iki
       F#      D# 
  Janjimu seprene 
             G# 
  sing tak enteni..

#)
    C#
  Umpamane kowe 
              Fm
  ngerti sing ono atiku
            F#          D#/G
  Nganti seprene sing gawe 
             C#
  kangen lan rindu..
      A#m
  Ra ono uwong liyo 
            F#
  sing biso nambani
            D#m      G#
  Yen ra nyawang esemmu 
            C#  
  ing wengi iki..
      A#m
  Ra ono uwong liyo 
            F#
  sing biso nambani
            D#m      G#
  Yen ra nyawang esemmu 
            C#  
  neng singosari..

Outro : 
C#..

Gimana Sob..? sudah tahu bukan Chord Kunci Gitar dan Lirik Didi Kempot - Ademe Kutho Malang, sekarang ? Kamu dapat Melihat bermacam chord dan lirik lagu di sini. Atau Baca Juga :Lirik Lagu Yovie n Nuno – Sakit Hati | koleksi lirik lagu indo Video.

Paling Baru:

  • not angka lingser wengi
  • not pianika lengsir wengi
  • Not piaono lingser wengi