Chord Kunci Gitar dan Lirik Penot Themad – Kulon Progo Kabeh Ono

Chord Kunci Gitar dan Lirik Penot Themad – Kulon Progo Kabeh Ono merupakan lagu yang bernuansa dangdut campur sari. Lagu ini sangat asyik untuk kita nikmati. Berikut cuplikakn lirik lagunya “Mangan geblek karo tempe, nang sakpinggir pantai ngglagah, panorama katon endah”.

Lirik Penot Themad - Kulon Progo Kabeh Ono

Lirik Penot Themad – Kulon Progo Kabeh Ono

Kamu dapat melihat Chord Kunci Gitar dan Lirik beberapa lagu lainnya di www.lirikdanchord.com. Di bawah ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Penot Themad – Kulon Progo Kabeh Ono!

Intro : C..C..G..C..G..

C
Mangan geblek karo tempe
C
nang sakpinggir pantai ngglagah
G
panorama katon endah
C
atiku rasane bungah..

C
mangan growol karo khetak
C
nang sak pinggir waduk sermo
G
banyune katon anteng lan ombo
C     C7
di sawang penak neng moto..

*)
F        Fm        C
kulon progo kabupaten adikarto
F
panggon paling komplit
D        G
neng ngayojokarto..

[Reff:]
C
neng kulon progo kabeh iyo ono
C                 D
seko panganan waduk lan segoro
G
ayo konco-konco podo dolan mrono
G                  C   G#G
akeh macem ragame pariwisoto
C
neng kulon progo kabeh iyo ono
C                    D
tari angguk-e wis kondang kalego
G
Jathilan incling lan oglek iyo ono
G                     C
kulon progo panggon seni lan budoyo..

Musik : Cm..Cm..G..Cm G..
Cm..Cm..G..C C7

*)
F        Fm        C
kulon progo kabupaten adikarto
F
panggon paling komplit
D        G
neng ngayojokarto..

[Reff:]
C
neng kulon progo kabeh iyo ono
C                 D
seko panganan waduk lan segoro
G
ayo konco-konco podo dolan mrono
G                  C   G#G
akeh macem ragame pariwisoto
C
neng kulon progo kabeh iyo ono
C                    D
tari angguk-e wis kondang kalego
G
Jathilan incling lan oglek iyo ono
G                     C
kulon progo panggon seni lan budoyo..

Outro : F G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro :
A..A..E..A..E..

                    A
Mangan geblek karo tempe
                            A
nang sakpinggir pantai ngglagah
                  E
panorama katon endah 
              A
atiku rasane bungah..

                    A
mangan growol karo khetak 
                       A
nang sak pinggir waduk sermo
                      E
banyune katon anteng lan ombo
                     A     A7
di sawang penak neng moto..

*)
         D        Dm        A
kulon progo kabupaten adikarto
           D 
panggon paling komplit 
    B        E
neng ngayojokarto..

[Reff:]
              A
neng kulon progo kabeh iyo ono
          A                 B
seko panganan waduk lan segoro
       E
ayo konco-konco podo dolan mrono
       E                  A  -F-E
akeh macem ragame pariwisoto
             A
neng kulon progo kabeh iyo ono
         A                    B
tari angguk-e wis kondang kalego
          E
Jathilan incling lan oglek iyo ono
         E                     A
kulon progo panggon seni lan budoyo..

Musik : 
Am..Am.. E..Am E..
Am..Am..E..A A7

*)
         D        Dm        A
kulon progo kabupaten adikarto
           D 
panggon paling komplit 
    B        E
neng ngayojokarto..

[Reff:]
              A
neng kulon progo kabeh iyo ono
          A                 B
seko panganan waduk lan segoro
       E
ayo konco-konco podo dolan mrono
       E                  A  -F-E
akeh macem ragame pariwisoto
             A
neng kulon progo kabeh iyo ono
         A                    B
tari angguk-e wis kondang kalego
          E
Jathilan incling lan oglek iyo ono
         E                     A
kulon progo panggon seni lan budoyo..

Outro : 
D E A..

Gimana Sob..? sudah tahu bukan Chord Kunci Gitar dan Lirik Penot Themad - Kulon Progo Kabeh Ono, sekarang ? Kamu dapat Melihat bermacam chord dan lirik lagu di sini. Atau Baca Juga : Chord Kunci Gitar dan Lirik Mr Luck – Begitu Indah.