Chord Kunci Gitar dan Lirik Nella Kharisma – Mego

Chord Kunci Gitar dan Lirik Nella Kharisma – Mego merupakan lagu yang dipublikasikan pada tgl 11 Nov 2017.  Lagu “Mego” ada dalam album Nella Kharisma Vol. 4 dan didistribusikan oleh label ternama Mega Records.

Lirik Nella Kharisma - Mego

Lirik Nella Kharisma – Mego

Kamu dapat melihat Chord Kunci Gitar dan Lirik beberapa lagu lainnya di www.lirikdanchord.com. Di bawah ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Nella Kharisma – Mego!

Intro : C..Em..F..G..
Am..Em..F..G..
C..

C                     Em
Tresno sing ono njero dodoku
F                   G
tetep tak ugemi tekan saiki
C
wulan lintang jejer bareng
Em
dadi siji
F                 G
koyo tresnoku neng ati iki..

F   Em               Am
lakonku ra bakal mblenjani
F
tenane tresno iki
G
selawase ora lali..

Reff :
C                      Em
Endahe mego sing katon ing netro
F                        G
kabut putih nutup ing njerone dodo
C                    Em
endahe mego wis pestine nyoto
F                      G
nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Musik : Am Em F C
Am Em F..G
F G C G

C                     Em
Tresno sing ono njero dodoku
F                   G
tetep tak ugemi tekan saiki
C
wulan lintang jejer bareng
Em
dadi siji
F                 G
koyo tresnoku neng ati iki..

F   Em               Am
lakonku ra bakal mblenjani
F
tenane tresno iki
G
selawase ora lali..

Reff :
C                      Em
Endahe mego sing katon ing netro
F                        G
kabut putih nutup ing njerone dodo
C                    Em
endahe mego wis pestine nyoto
F                      G
nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

C                      Em
Endahe mego sing katon ing netro
F                        G
kabut putih nutup ing njerone dodo
C                    Em
endahe mego wis pestine nyoto
F                      G
nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Outro : F G C..C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
Bb..Dm..D#..F..
Gm..Dm..D#..F..
Bb..

Bb                    Dm
Tresno sing ono njero dodoku
  D#                  F
tetep tak ugemi tekan saiki 
  Bb
wulan lintang jejer bareng 
  Dm
dadi siji
  D#                F
koyo tresnoku neng ati iki..

-D#  Dm               Gm
lakonku ra bakal mblenjani
    D#                  
tenane tresno iki 
      F
selawase ora lali..

Reff :
 Bb                     Dm
 Endahe mego sing katon ing netro
   D#                       F
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 Bb                   Dm
 endahe mego wis pestine nyoto
    D#                     F
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Musik : 
Gm Dm D# Bb 
Gm Dm D#..F
D# F Bb F

Bb                    Dm
Tresno sing ono njero dodoku
  D#                  F
tetep tak ugemi tekan saiki 
  Bb
wulan lintang jejer bareng 
  Dm
dadi siji
  D#                F
koyo tresnoku neng ati iki..

-D#  Dm               Gm
lakonku ra bakal mblenjani
    D#                  
tenane tresno iki 
      F
selawase ora lali..

Reff :
 Bb                     Dm
 Endahe mego sing katon ing netro
   D#                       F
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 Bb                   Dm
 endahe mego wis pestine nyoto
    D#                     F
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

 Bb                     Dm
 Endahe mego sing katon ing netro
   D#                       F
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 Bb                   Dm
 endahe mego wis pestine nyoto
    D#                     F
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Outro : 
D# F Bb..Bb
Gimana Sob..? sudah tahu bukan Chord Kunci Gitar dan Lirik Nella Kharisma - Mego, sekarang ? Kamu dapat Melihat bermacam chord dan lirik lagu di sini. Atau Baca Juga : Chord Kunci Gitar dan Lirik Rere Amora – Biarlah Bulan Bicara.