Chord Kunci Gitar dan Lirik Intan Rahma – Kapten Oleng

Chord Kunci Gitar dan Lirik Intan Rahma – Kapten Oleng merupakan lagu yang dipublikasikan pada tgl 17 Juli 2018. Lagu “Kapten Oleng diciptakan oleh Danang Dantz. Berada di album Musik Vol. 7 yang didistribusikan oleh label DSA Records.

Intan Rahma - Kapten Oleng

Intan Rahma – Kapten Oleng

Kamu dapat melihat Chord Kunci Gitar dan Lirik beberapa lagu lainnya di www.lirikdanchord.com. Di bawah ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Intan Rahma – Kapten Oleng!

Capo di fret 2

C        G
..Tegane atimu
Am       Em         F
..gawe tatu ning atiku
C     Dm
Derese eluh iki
G
mergo kowe le njalari
C         G
..Lamise janjimu
Am       Em      F
..koyo ombake banyu
C     Dm
Gede bantere alun
G
nangin ra iso digugu

C            G
..Kroso ning awakku
Am      Em            F
..njobo loro njero ngilu
C
Mikirke anggonmu
Dm              G
..sing mbubrah kahanan uripku
C       G
..Aku kudu piye
Am         Em          F
..yen wis dadi koyo ngene
C             Dm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
G
coro opo wae..

Reff :
C                G
Kapten aku pengen oleng
Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
Dm    G
aku pengen oleng..
C                  G
Kapten gek ndang wenehono
Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
F               C
Tombo teko loro lungo
Dm   G
senajan mung sedelo..

C           G
Wes biasane aku mbok larani
Am           Em
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
F             C
Ngalor ngidul golek tombo
Dm              G
Sokor sokor oleh gantine tresno

C            G
Senajan iki mung sedelo
Am
Yo wes ra popo
Em
sing penting wes ra kroso
F          C
Kroso larane lali ro slirane
Dm          G
Sing wes gawe atiku oleng wae..

Reff :
C                G
Kapten aku pengen oleng
Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
Dm    G
aku pengen oleng..
C                  G
Kapten gek ndang wenehono
Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
F               C
Tombo teko loro lungo
Dm   G
senajan mung sedelo..

C
Mabur duwur
G
atiku tambah ajur
Am
Kelingan kowe
Em
wes mendingan tak kubur
F
Ojo meneh tak tandur
C
aku wes kesel jujur
Dm
Atiku iki
G
mung mbok ulur ulur..

C
Saiki kowe
G
pancen iso mbalelo
Am
Rasakno mengko
Em
yen aku uwes lungo
F
Sopo sing bakal ngampet
C
loro disio sio
Dm            G
Kowe mesti oleh piwales tresno

F        G
..Tak akoni
C          Am
larane tembus neng ati
F
Sekarang tlah hilang
G          C
semenjak kaptenku datang

Musik : C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F  C Dm G

Reff :
C                G
Kapten aku pengen oleng
Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
Dm    G
aku pengen oleng..
C                  G
Kapten gek ndang wenehono
Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
F               C
Tombo teko loro lungo
Dm   G
senajan mung sedelo..

C                G
Kapten aku pengen oleng
Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
Dm    G
aku pengen oleng..
C                  G
Kapten gek ndang wenehono
Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
F               C
Tombo teko loro lungo
Dm   G
senajan mung sedelo..

Outro : G..C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

D        A
..Tegane atimu 
Bm       F#m        G
..gawe tatu ning atiku
       D     Em
Derese eluh iki 
        A
mergo kowe le njalari
D         A
..Lamise janjimu 
Bm       F#m     G
..koyo ombake banyu
        D     Em
Gede bantere alun 
          A       D 
nangin ra iso digugu

D            A
..Kroso ning awakku 
Bm      F#m           G
..njobo loro njero ngilu
         D
Mikirke anggonmu 
Em              A
..sing mbubrah kahanan uripku
D       A
..Aku kudu piye 
Bm         F#m         G
..yen wis dadi koyo ngene
           D             Em
Tak cobo nglaleke arep nganggo 
         A
coro opo wae..

Reff :
    D                A
 Kapten aku pengen oleng 
    Bm                 F#m
 mergo tresno wes ra kajen
    G                  D
 Kapten ben kabeh kelalen 
        Em    A
 aku pengen oleng..
     D                  A
 Kapten gek ndang wenehono 
    Bm                     F#m
 treno ben ra nyesek neng dodo
    G               D
 Tombo teko loro lungo 
              Em   A
 senajan mung sedelo..

 D           A
Wes biasane aku mbok larani
  Bm           F#m
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   G             D
Ngalor ngidul golek tombo
  Em              A
Sokor sokor oleh gantine tresno

     D            A
Senajan iki mung sedelo
   Bm
Yo wes ra popo 
        F#m
sing penting wes ra kroso
       G          D
Kroso larane lali ro slirane
     Em          A
Sing wes gawe atiku oleng wae..

Reff :
    D                A
 Kapten aku pengen oleng 
    Bm                 F#m
 mergo tresno wes ra kajen
    G                  D
 Kapten ben kabeh kelalen 
        Em    A
 aku pengen oleng..
     D                  A
 Kapten gek ndang wenehono 
    Bm                     F#m
 treno ben ra nyesek neng dodo
    G               D
 Tombo teko loro lungo 
              Em   A
 senajan mung sedelo..

D
Mabur duwur 
   A
atiku tambah ajur
Bm
Kelingan kowe 
       F#m
wes mendingan tak kubur
     G 
Ojo meneh tak tandur 
    D
aku wes kesel jujur
   Em
Atiku iki 
      A
mung mbok ulur ulur..

D
Saiki kowe 
       A
pancen iso mbalelo
Bm 
Rasakno mengko 
    F#m
yen aku uwes lungo
      G
Sopo sing bakal ngampet 
     D
loro disio sio
  Em            A
Kowe mesti oleh piwales tresno

G        A
..Tak akoni 
        D          Bm
larane tembus neng ati
           G
Sekarang tlah hilang 
          A          D
semenjak kaptenku datang

Musik : 
D A Bm F#m G D Em A
D A Bm F#m G D Em A

Reff :
    D                A
 Kapten aku pengen oleng 
    Bm                 F#m
 mergo tresno wes ra kajen
    G                  D
 Kapten ben kabeh kelalen 
        Em    A
 aku pengen oleng..
     D                  A
 Kapten gek ndang wenehono 
    Bm                     F#m
 treno ben ra nyesek neng dodo
    G               D
 Tombo teko loro lungo 
              Em   A
 senajan mung sedelo..

    D                A
 Kapten aku pengen oleng 
    Bm                 F#m
 mergo tresno wes ra kajen
    G                  D
 Kapten ben kabeh kelalen 
        Em    A
 aku pengen oleng..
     D                  A
 Kapten gek ndang wenehono 
    Bm                     F#m
 treno ben ra nyesek neng dodo
    G               D
 Tombo teko loro lungo 
              Em   A
 senajan mung sedelo..

Outro : 
A..D..
Gimana Sob..? sudah tahu bukan Chord Kunci Gitar dan Lirik Intan Rahma - Kapten Oleng, sekarang ? Kamu dapat Melihat bermacam chord dan lirik lagu di sini. Atau Baca Juga : Chord Kunci Gitar dan Lirik Fatin Shidqia – Shoot Me Now.