Lirik Lagu Via Vallen Atiku Ajur

Lirik lagu Via Vallen ini berjudul Atiku ajur atau hatiku hancur. Penyanyi cantik asal Jawa Timur ini sedang naik daun. Via Vallen terkenal sebagai musisi dangdut jaman sekarang yang mempunyai bakat. Bukan sekedar cantik atau pintar joget. faktanya bahkan saat diatas panggung Via vallen tidak terlalu banyak joget aduhai menggoda seperti penyanyi dangdut lainnya.

via vallen

Kunci Gitar Via Vallen Atiku Ajur

  Am      Em
tansah eling omongmu
F       C
naliko kowe pamit rabi
Dm       Am
kaget atiku ngene rasane
F        E
ajur sakjrone dodoku..
Am     Em
mbok blenjanji sumpahmu
F      C
gek biyen kae ono kene
Dm      Am
tegone kowe ngapusi aku
F        E
kowe rabi malah karo mantanmu..

[Intro] Am..Em..F..C..
Dm..Am..F..E..
*)
Am         Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
F            C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Dm          Am
aku ora ngerti opo toh salahku
F            E
kowe malah milih balik karo mantanmu..
Am             Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
F           C
bahkan patiku tetep tak belani
Dm           Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
F             E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
#)
F      G
sak tenane aku nelongso
C    -G    Am
yen kok gawe cidro
F     G
nanging aku kudu liko
E
mergo kowe wes ra nduweni tresno..

[chorus]
Am     Em
tansah eling omongmu
F       C
naliko kowe pamit rabi
Dm       Am
kaget atiku ngene rasane
F        E
ajur sakjrone dodoku..
Am    Em
mbok blenjanji sumpahmu
F      C
gek biyen kae ono kene
Dm      Am
tegone kowe ngapusi aku
F         E
kowe rabi malah karo mantanmu..
==Kembali ke : *), #), Chorus
#, Reff [2x]
[Outro] Am..

Lirik Lagu Via Vallen Atiku Ajur | liriklagumu93 | 4.5