Lirik Lagu Always Bon Jovi Versi Jawa

Bon Jovi

Lirik Lagu Always Bon Jovi Versi Jawa (Yo Uwis)

Iki aku wes budal pe njalok sepuro
Tak belani ku ugal, aku nggandol pick up
Jaremu nang palembang, aku nybrang segoro
Kabeh demi awakmu wes manteb atiku
Pikir pusing nelongso, ra perduli neng endi
Yen awakmu ancen bakal nyepuro, tak parani kon aku nekat

Iki lo aku mrene
Oh uwis ku nang kene, molehmu ning endi?
Oh uwis…

Buk WA mu kok durong centang, buka sms raono balesan
Nomor telponmu ora terdaftar, kontak BBM kok uwis ilang
Buka facebookmu aku pok blokir, buka Instagram gambarmu mikir
Tapi aku ora bakal leren, demi tresno aku nekat

Iki lo aku mrene
Oh uwis ku nang kene, molehmu ning endi?
Oh uwis…

Ning kuto iki panggonmu semrawut
Neng kuto iki minggatmu abot
Alamat ra nulis, kontak ra mok gubris
Kudu piye aku..

Ben uwis ilang
Aku sek tahan
Nggolek’i awakmu sampe rembulan, tak lakoni kabeh kuat ku mbolang
Tak parani kon akuuu nekaatttt…

Iki lo aku mrene
Oh uwis ku nang kene, molehmu ning endi?
Oh uwis…

Akhire aku wes tekan marani koe kok malah ilang
Njalukmu piye aku ra mbade, sak karepmu
Yo uwiss..

Moleh le le le le le le lehhh
Lha kok malah ngilang…

Lirik Lagu Always Bon Jovi Versi Jawa | liriklagumu93 | 4.5